Elektrisk oppvarmede klær: virkemåte, egenskaper og fordeler

 

Hva er fordelen med oppvarmede klær?

Hvis du er en av de mange som stadig fryser, så vet du at det ikke hjelper med mer klær. Du sitter inne, på kontoret kanskje. På føttene har du syv par raggsokker og tøfler utenpå. Termometeret viser 20 grader, over null. Er tærne dine gode og varme? Nei, tærne er som isklumper. 

Vanlige klær hindrer bare kroppsvarmen i å forsvinne. For mange er ikke vanlig kroppsvarme nok. Den store fordelen med elektrisk oppvarmede klær er at de både holder på varmen (som vanlige klær) og i tillegg tilfører ekstra varme. Når klærne tilfører ekstra varme så får du det mer behagelig. Med oppvarmede tøfler blir føttene dine behagelig varme. Hansker med varmeelement sørger for at du ikke fryser på hendene.

TRYKK PÅ KNAPPEN SÅ FÅR DU EKSTRA VARME I TILLEGG TIL KROPPENS EGEN, NÅR DU TRENGER DET, DER DU TRENGER DET.  

Hvilke typer oppvarmede klær finnes det?

Elektrisk oppvarmede votter med varmeelement og batteriDet er størst etterspørsel etter varme til hender og føtter. Til hendene har vi innerhansker (inliner) som er tynne og elastiske. De varmer godt, men beskytter lite mot vær og vind, så du bør bruke en vindvott i tillegg. Så har vi  lærhansker med varme. Det varmeste vi har til å ha på hendene er en solid lærvott med varme. Her finner du alle våre hansker og votter.

 

 

Såler med innebygget varmeelement, batteri og fjernkontroll fra ThermoVarme til føttene er det også mange som ønsker. Vi fører såler og sokker. Sålene er veldig praktiske. De har innebygget batteri og fjernkontrol. Du slipper ledninger og kan justere varmen uten å ta av skoene. Sokkene har en kraftig batteripakke som festes i beltet. Det store batteriet gjør at varmen varer virkelig lenge. Du finner våre såler og sokker her.

Tøfler med batteridrevet elektrisk oppvarmingTil innebruk har vi tøfler med varme. Tøflene er skikkelig gode og varme selv uten ekstra varme. Tøflene fra Volt er robuste og kan også brukes ute. Tøflene fra Thermo er innetøfler, men godt egnet for alle som fryser på tærne inne. Du finner tøflene her

 

Oppvarmede jakker og vester er gode og varme selv uten oppvarming, men i tillegg har de tynne varmetråder i felt på ryggen og på brystet. Vi har flere type, både softshelljakker og vester, du finner dem her.

Det plagget som varmer overkroppen mest er polotrøyen. Det er ikke fordi varmeelementene er kraftigere, men fordi du har den nær kroppen, under jakke og ytterplagg. Polotrøyen er en favoritt. Den finner du her.

Batteridrevet albuevarmer lindrer ømme musklerTil ømme ledd og verkende muskler har vi spesielle varmeomslag. Har du problem med stiv nakke eller musarm så kan et varmeomslag gi god lindring. Som de andre produktene er de drevet med batteri, det er ingen ledninger som hindrer deg å gå. Helseproduktene er samlet her. 

 

 

Fotvarmere (varmeputer / heat pads) reagerer med luft og varmer føttene i 6 timerBatteridrevne klær er praktiske. De varmer og lades gang på gang, men noen ganger har du ikke tilgang på strøm. Fortvil ikke. Vi har varmepads for fingre og tær. Når du åpner pakken reagerer de med luften og avgir varme i 6 - 12 timer. De er utrolig effektive, men kan bare brukes en gang. Du finner varmeputene her.

 

 

Hvordan virker oppvarmede klær?

Varmeelement for oppvarmede klær er så tynne og feksible at du nesten ikke merker demOppvarmede klær er vanlige klær med ett eller felt der det er lagt inn varmeelement som består av tynne varmetråder. Strøm fra et oppladbart batteri sendes gjennom trådene så de blir varme. Varmeelementene i klærne er tynne og fleksible (bildet til venstre). Du kjenner nesten ikke at de er der - før du skrur på varmen.

 

 

Oppvarmet jakke med fire varmeelement, to på brystet og to på ryggenPlassering av varmeelement varierer fra plagg til plagg. I softshelljakken på bildet til venstre (Venture Heated Jacket) er det to varmeelement på brystet og to nede på ryggen, det er ganske vanlig. I de oppvarmede sokkene vi fører (Thunderbolt Socks), er det varme under hele fotsålen.

 

 

Kraftige votter med varmeelement på innsiden av hånden (Epic II heated mittens)

I hansker kan det være varmetråder både over og på siden av fingrene, og på håndbaken. De oppvarmede vottene til venstre (Epic II Heated Mittens) fra Venture har varmeelement på håndbaken og oversiden av fingrene, og batteri og kontroll på håndbaken. De er skikkelig varme.

 

 

Bryteren for å styre varmetelementene i denne jakkken er plassert på brystet og har fire nivaåVarmen justeres med en bryter eller en fjernkontroll. Kontrollen kan sitte på batteriet  som ofte plasseres i en lomme eller med en bryter på brystet eller på håndbaken. Vi selger også oppvarmede innleggssåler. De har innebygget batteri, og varmen justeres vha. en fjernkontroll.

Varmeelementene i jakken drives med et batteri som plasseres i lommenVarmen varer fra et par timer til mer enn ti, avhengig av batteripakken og hvor varmt du vil ha det. Det er ikke fare for elektrisk støt, spenningen er vanligvis 7 – 10 V, omtrent som batteriet i en røykvarsler. Plaggene kan vaskes forsiktig (ikke sålene), men batteriene må ikke i vann. 
Oppvarmede klær er som om vanlige klær - bare varmere

  1. Oppvarmede klær tilfører ekstra varmeEnergien fra batteriet tilfører ekstra varme. Ofte er ikke kroppens egen varmeproduksjon nok. La oss ta et eksempel: For noen er tærne som isbiter uansett hvor mange par sokker de tar på. De produserer ikke nok varme. Ekstra sokker løser ikke problemet, men med varmeelement under hele foten er det som å stå på et gulv med varmekabler. Varmesokkene tilfører ekstra varme. Det gjør ikke vanlige sokker.  
  2. Brukskomfort som vanlige klær. Varmeklær er som vanlige klær. Varmetrådene er myke og bøyelige, du merker ikke at de er der. Brukskomforten er som for vanlige klær, bare varmere.  
  3. Justerbare - du bestemmer hvor varmt det skal være. Du kan lett justere varmen. Hanskene har bryter på håndbaken. Sålene har tre nivå som styres med fjernkontroll. Jakkene styres med en bryter på brystet, osv.  
  4. Oppladbare batteri – varmer igjen og igjen og igjen ….Alle våre klær med elektrisk oppvarming kommer med oppladbare, Li-ion, batterier. De kan lades igjen og igjen, minst 500 ganger. Har du behov for mer varme, så selger vi ekstra batteri.
  5. Bevegelighet - ta med varmen dit du trenger. Elektrisk oppvarmede klær er ikke som et varmteppe som du må kobler til stikkontakten i veggen. Oppladbare batteri med god kapasitet, og muligheten for ekstra batteri, gjør at du kan ta med deg varmen dit du vil.  

Derfor skal du velge oppvarmede klær:

  1. Varme i tillegg til kroppens egen. Varmere – helt enkelt.
  2. I situasjoner du vanligvis ville frosset, gjør varmen fra klærne at du har det behagelig.
  3. Å fryser ødelegger gleden og svekker konsentrasjonen. Hvis fingrene er iskalde blir skituren en dårlig opplevelse. Hvis du jobber ute og hele tiden fryser på føttene, så ødelegger det arbeidsglede og konsentrasjon. Oppvarmede klær betyr mer varme, mer turglede og bedre konsentrasjon.
  4. Når du fryser blir du lettere syk. Med oppvarmede klær holder du deg varm og frisk.
  5. Mange fryser inne, hjemme eller på kontoret. De sitter med varmeovnen på full og pøser ut energi. Oppvarmede klær tilfører varmen rett på kroppen, der det er mest effektivt, uten å fyre for kråka. Varmt, effektivt og miljøvennlig.

ER DU LEI AV Å FRYSE? PRØV KLÆR MED INNLAGT VARME. KLIKK PÅ BILDENE UNDER FOR Å FINNE UT MER.

Lenke til alle sokker og såler med innebygget varme

Elektrisk oppvarmet albuevarmer med batteriVarmepads for oppvarming av hender og føtterSitteunderlag med varmeetråder og batteri